TOKİ KARŞIYAKA BELEDİYESİ İLKOKULU

Vizyon: Eğitimde kaliteyi yaşamak ve yaşatmak.

Misyon: Biz bütün öğrencilerimizin kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, yaşam boyu ihtiyaç duyabileceği davranışları kazandırmak, üst öğrenimlerde başarılı olmak için öğrenmeyi öğretmek çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 3/D sınıfı öğrencilerimizden Ali Mirza MAT Türkiye genelinde yapılan değerlendirme sınavında 1. olmuştur. Sınıf Öğretmeni Assiye BULUT´u kutlar, öğrencimizin başarısının devamını dileriz.

Saatler: Ders başlama saati:09:00 Ders bitiş saati :14:30
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Özel servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 361 49 49

WEB - https://tokikarsiyakabelediyesiio.meb.k12.tr

Adres - ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 7449 SOKAK NO6 KARŞIYAKA/İZMİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Toki Karşıyaka Belediyesi İlkokulu Zübeyde Hanım Mahallesi 7449 Sokak No:6 Karşıyaka İZMİR

Adres - ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ 7449 SOKAK NO6 KARŞIYAKA/İZMİR

Ulaşım Halkapınar´dan 240 numaralı otobüs,Bostanlı´dan 430 numaraları otobüs, Karşıyaka iskeleden 136 numaralı otobüs, Minibüs ile Karşıyaka merkezden(Karşıyaka metro durağı yanı)ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır. İl merkezine 15 km uzaklıktadır.